3D Mikroblading
Käsimenetelmä Pigmentoinnit

Handy!
Ainutlaatuiset käsimenetelmät saatavana Salossa suoraan menetelmän kouluttajilta.

Kivuttomampi, luonnollinen, kestävä.

Ei voimakasta turvotusta eikä kiristyksen tunnetta.
Taidokkaat luonnolliset kulmat. Kuin omasi.

Ei enää perinteisiä palkkeja tai viivoja.

Tällä menetelmällä teemme myös silmien rajauksia, sekä ylä- ja alaluomeen.

Milloin kestopigmentointi?

  • Kun haluat olla kaunis vähemmällä vaivalla, olet ratkaisun äärellä. Kun kätesi ei enää piirrä siistiä meikkiä tai silmäsi ei näe toteuttaa ajatusta tai haluat vain helpottaa elämääsi ja olla aina huoliteltu, on kestopigmentointi oivallinen vastaus.
  • Kestopigmentointi on kulmakarvojen, ripsirajojen ja huulien pysyvää korostamista. Värivalinnoissa ja toteutuksessa pyritään luonnollisuuteen.

  • Hyvä ja luonnollinen pigmentointi saavutetaan huolellisen esipiirroksen avulla, jossa haetaan toivottu malli. Pigmentointia ei aloiteta, ennenkuin asiakas on hyväksynyt piirroksen. Pigmentoinnin tekeminen kestää työtavasta ja alueesta riippuen 2 -3h. Toinen käsittely tehdään noin 4 viikon kuluttua.

  • Käsittelyssä väriaine viedään ihon alle epidermiskerrokseen  neulalla tai terällä. Iho puudutetaan aina iholle levitettävällä puudutteella. Pigmentoinissa väri viedään 0,5-1mm ihon sisälle, kun tatuoinnissa mennään noin 2mm syvyyteen.

 

  • Pigmentoinneissa käytetään steriilipakattuja kertakäyttöisiä välineitä ja biologisia mikrovärejä, jotka ovat molekyylikooltaan pienempiä, kuin tatuointivärit. Väripigmentti ei  pysy ihossa ikuisesti, vaan himmenee, haalistuu tai osittain jopa poistuu aineenvaihdunnan kautta 2-7 vuodessa ihotyypistä ja elämäntavoista riippuen.

KENELLE PIGMENTOINNISTA ON HYÖTYÄ

Kasvot ovat aina huolitellun näköiset
Heikentynyt näkö/meikkaaminen vaikeaa
Ei osaa/jaksa/ehdi meikata
Rasvoittuva iho, meikki ei pysy iholla
Työ tai harrastus, jossa meikki ei pysy
Harvat tai vaaleat karvat
Allerginen ripsi- ja kulmakestovärien fenyleenidiamiinille