Hiuspohjaongelmat

normaali hius

Kärsitkö hiuspohjan kutinasta?
Onko hilsettä?
Vaivaako hiustenlähtö?
Varaa aika hiustutkimukseen!


Mikrokameratutkimuksessa selvitetään hiustenlähdön ja kaljuuntumisen syyt, pälvikalju, talipunkki, hilse, kutina, hiivasieni ja muut vaivat. Selvitämme perusteellisesti hiuspohjan ja hiusten ongelmat ja laadimme Sinulle sopivan hoito-ohjelman.

Moni hiustenlähtö- tai pälviongelmainen on käynyt läpi tutkimuskierroksen ja saanut kuulla vaivansa vähättelyä.
Nyt on todellista apua saatavilla.

vahingoittunut hius

Hius kasvaa keskimäärin 4 vuotta. Hiustenlähdöstä puhutaan silloin,
kun keskenkasvuiset hiukset lähtevät päästä ennekuin kasvusykli on ohi. Uusi hius kasvaa kuitenkin aina, myös kaljuille. Eri asia on, pääseekö se koskaan ihon pintaan saakka. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos esim. vuoden vanha hius tipahtaa pois, kestää n. 3 vuotta ennen kuin uusi syntyy. Hiusjuuritutkimus antaa viitteen, kuinka monta vuotta hoitaminen kestää. Hiusjuuritutkimus antaa myös oikean motivaation hoitamiseen. Mikään "ihmelinimentti" ei tuo puolessa vuodessa hiuksia päähän.

normaali päänahka

Hiustutkimuksella voidaan selvittää
1 Hiustenlähdön tai kaljuuntumisen syyt
2 Pälvikalju
3 Hiusten kasvuhäiriöt
4 Hiuspohjaongelmat
5 Talipunkki
6 Hiusvauriot.

rasvainen hilse

Hiusanalyysistä luotettava pohja hoidoille


Otsoonilaite

Pälvikalju
Tämä ongelma on tietyn ihmistyypin ongelma. Se ei ole sairaus, eikä pidä antaa maailman siihen kaatua - me voimme auttaa! Mikroskooppitutkimuksella voimme selvittää pälvikaljuuden taustatekijät. Laserhoidon ja symmetriahierontatekniikan avulla hiukset saadaan kasvuun hyvinkin nopeasti.

Talipunkki
Tämä n. 0,4 mm pitkä hiustupessa elävä niveljalkaisiin kuuluva punkki voi aiheuttaa runsastuessaan hiuspohjaan tulehduksia, finnejä tai epämääräistä syheröä. Tätä kautta se aiheuttaa välillisesti kutinaa ja hiustenlähtöä. Mikroskoopilla voimme selvittää talipunkin olemassaolon ja mahdollisen haitallisuuden. Meillä on tiedossa menetelmä, jolla voimme myös hävittää punkit. HiusKlinikan erikoishoitoina mm. hapan- ja turvehoidot

Kestävätkö hiukset permanentin?
Permanentin epäonnistuminen on aiemmin jäänyt yksin kampaajan harteille. Nyt voimme etukäteen selvittää, kestävätkö hiukset kemiallisia käsittelyjä ja näin säästymme turhalta mielipahalta. Jos et ole tyytyväinen permanenttiisi, voimme selvittää, mikä aiheutti epäonnistumisen. Hoidamme hiukset kuntoon syyn mukaan, eikä "hakuammunnalla".

Hiusterapia ja yksilölliset hoitomenetelmät
Hiustenlähtöä, pälvikaljua ja talipunkin aiheuttamia päänahan ja hiusten ongelmia hoidetaan niille sopivin hiustuottein.
Samoin myös mm. seuraavia:
Psoriasis
Hilseily
Finnit, eräät tulehdukset
Rasvoittuminen
Kuiva hiuspohja
Huonokuntoiset hiukset
Kutiava päänahka

Laser-hoidon edut

Kotikäyttöön saat leasing sopimuksella oman käsilaserin käyttöösi edullisesti.

Mikrokamera
Hiushoitola Tyylitiimissä tarjoamme pikatutkimuksia mikrokameralla, hiusten laadun sekä hiusten kunnon selvittämiseksi. Mikrokamera-hiustutkimuksella selviää hiustenlähdön, kaljuuntumisen, hilseen, kutinan ja muiden hiusvaivojen syyt.

Parturi-kampaajat kohtaavat usein työssään erilaisia hiusten ja hiuspohjan häiriöitä ja ongelmia: hilsettä, pälvikaljuutta, katkenneita hiuksia, seborreaa jne.
Mikrokameralla mahdollistetaan ongelmien ja häiriöiden lähempi tarkastelu. Kameran avulla saadaan arvokasta tietoa hiuspohjan ja hiusten tilasta sekä nähdään yksityiskohtia, joita ei paljaalla silmällä pysty havaitsemaan.

Kameran avulla asiakas voi omin silmin todeta hiuspohjansa kunnon. Näin asiakas siirtyy passiivisesta asemasta aktiiviseksi.

Mikrokamera tukee parturi-kampaajan työtä nimenomaan välineenä, jolla saadaan konkreettisesti osoitettua tarve ja syy hiuspohjan hoitamiseen sekä kameralla voidaan myös tarkastella hoitojakson vaikutuksia. Kameraa suositellaankin käytettäväksi myös hoito-jaksojen välillä, jotta sekä asiakas että kampaaja näkevät hoidon edistymisen. Hoitojakson aikana pystytään reagoimaan hoidon tuloksellisuuteen: tarvittaessa voidaan tehdä muutoksia hoidon kestoon tai käytettäviin tuotteisiin.

Mikrokamera on tricologinen laite, jolla analysoidaan päänahan ja hiusten kuntoa 40-150 ja 400 kertaa suurentavilla objektiiveilla. Mikrokameran kuvien tulkitsemiseen tarvitaan koulutus. Mikrokameran avulla asiakas voi itse nähdä päänahkansa kunnon monitorin ruudulta ja saada valmiiksi suunnitellun henkilökohtaisen hoito-ohjelman ongelmaansa. Mikrokamera on paras menetelmä päänahkaa ja hiuksia koskevan diagnoosin tekemiseksi.
 
Tärkeä mikrokameran ominaisuus on myös se, että kampaaja pystyy ammattilaisena toteamaan hiusten ja hiuspohjan todellisen tilan ja ongelman, koska joskus asiakkaan oman "analyysin" pohjalta voidaan valita vääränlaiset tuotteet ja pahentaa ongelmaa entisestään.

Hiuspohjahoitoihin - huippulaadukas Intensive tricologinen hiustuotesarja hiusten ja hiuspohjan ongelmiin!


Helen Seward on italialainen korkealuokkainen kampaamoalan hoitosarja joka perustuu tricologiaan. Tuotteissa on käytetty luonnon puhtaita raaka-aineita, jotka ovat dermatologisesti ja kliinisesti tutkittuja sekä mikrokamera-testattuja. Kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita eikä eläinkunnasta saatavia aineita. Erikoishoitotuotteilla pystytään ennalta ehkäisemään ja hoitamaan seuraavia ongelmia:
• Pityriasis muodot
• kuiva hilse
• rasvainen hilse
• eri seborréat
• rasvoittuva, kuiva, ärsyyntynyt ja kutiava päänahka
 

Tarjoamme hoitoina nyt myös otsoniterapiaa.

Otsoniterapia on päänahkaa desinfioiva ja verenkiertoa aktivoiva hoito. Otsoniterapia sopii kaikkien päänahan ongelmien hoitoon, kuten hilse, kutina, päänahan tulehdukset, hiustenlähtö... Otsoniterapia-hoidoissa saavutetaan erinomaisia tuloksia käyttämällä korkeataajuussähköä ja ultraviolettisäteitä, joita laitteen elektrodi kehittää.
Korkeataajuussähkö muodostaa otsonia jolla on hyvin desinfioiva vaikutus. Tuloksena on liiallisen bakteerikasvuston tuhoaminen, verenkierron aktivointi ja lisääntynyt hapenottokyky eli hiusten ja päänahan normaalin tasapainotilanteen palauttaminen.